måndag 7 januari 2013

Hur ska år 2013 sluta för alla singlar?

Hur ska 2013 sluta för alla singlar?
Tydligen så hade det aldrig förr varit så mycket singlar i Sverige som det faktiskt var under år 2012.
Jag personligen undrar hur det kan komma sig att det blir så? Men det jag kommer fram till är följande:
Många personer väljer själva att leva singellivet och allt vad det innebär. Andra vill inget hellre än att hitta sin livskamrat osv osv. Visst finns det väldigt många fördelar med att vara singel. Ta bara en sådan sak som att man inte har någon att ta hänsyn till där hemma. Man kan komma hem när man vill och göra exakt vad man vill, när man vill. Man kan äta en sen middag, dra iväg på shoppingrunda med kompisar, resa jorden runt eller bara ha en galen utekväll nere på stan. Listan kan göra väldigt lång, men listan med nackdelar kan göra minst lika lång.

Nästan alla förhållanden nuförtiden bygger på enbart kärlek.
Om man går tillbaka några år, då våra föräldrar träffade varandra. Då byggde förhållanden på ekonomi, tradition och att man var beroende av varandra. Nuförtiden så bygger nästan alla förhållanden enbart på kärlek. Visst är det underbart med kärlek, självklart. Men den kan även göra oss väldigt sårbara. Nuförtiden är det så sjukt vanligt med skilsmässor, det var det verkligen inte för ca 20-30 år sedan. Sen är det ju som så att väldigt många blir "vuxna" så pass mycket senare än förr. Det var ovanligt att man inte hade familj när man var 30-35 för några år sedan. Och nu bryr sig ju inte en kotte, om någon säger att han är 30 och singel. Det är väl endast personen själv som kanske känner att det är hög tid att bygga ett stabilt förhållande med någon och allt vad det innebär.

Det är verkligen inte många som vill vara singel hela sitt liv. Men man vill ju heller inte bara ta första bästa som man springer på. Folk vill ha personer som matchar varandra till 100 % och hittar man en sådan matchning så är det ju klockrent. Men för alla stackare som hittills inte haft den turen då? Ja, jag kan ju dessvärre inte göra jobbet åt er, men jag kan tipsa er om en sida som i alla fall kan göra halva jobbet åt er.
Datinghuset är en seriös sida som snabbt växer sig större i Sverige.

Några råd som kan hjälpa dig med sökandet:
Gör dig av med eventuella fördomar gentemot dejtingsidor. Har man tidigare blivit sviken och sårad så gäller det att skaka av sig det och faktiskt våga bli kär igen. Man måste försöka lägga gamla bittra erfarenheter åt sidan och rikta in sig på vad som komma skall. Det är aldrig för sent att hitta sin livskamrat. Det är verkligen inte bara unga personer som ger sig ut på dejt. Nuförtiden är det väldigt vanligt att även äldre ansluter sig till dejtingsajter och dejtar som vilken 20:åring som helst. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar