tisdag 8 januari 2013

Tips på hur man skriver en bra dejtingprofil.

Dejting:
Jag var ju inne på det här med onlinedejting igår. Så jag tänkte passa på att försöka ge mig på att även ge er lite enkla tips om hur man kan skriva en profil på enklats möjliga sätt. På senare år har onlinedejtingen fullkomligt exploderat! Ta bara Datinghuset som ett exempel på att dejtingen ökar väldigt fort.

Några små tips om hur man skriver en bra dejtingprofil: Ärlighet, ärlighet varar längst sägs det ju: Om man vill så är det väldigt lätt att utge sig för att vara någon annan. Men vad kännar man egentligen på det? Utger man sig för att ha en kropp som Brad Pitt, eller en kuk som Peter North så kan jag garantera dig att din dejt kommer dra som en avlöning. Som sagt, ärlighet varar längst! Så ge fan i att retuschera sönder era bilder och satsa istället på en fin bild från i somras, då man faktiskt kanske är naturligt solbränd och fin.
När du beskriver dig själv så ska du försöka beskriva dig så bra du bara kan. Så personen bakom den andra datorn faktiskt får en väldigt god inblick om vem du är. Skriver du att du gillar musik, skriv då några artister efteråt. Gillar man att resa så kan man skriva en favoritplats och så vidare, jag tror att ni fattar?
Ta hjälp av familjen att beskriva vem du är, var humoristisk och fundera även ut ett bra användarnamn. Det är viktigare än vad man kan tro.

Byt men jämna mellanrum ut dina bilder: Det är positivt om man uppdaterar sina bilder lite då och då, så folk faktiskt ser att du är aktiv på sidan. Återigen det där med att vara ärlig, lägg inte upp bilden då du var 5 år yngre och 20 kg lättare. Det kommer straffa sig i slutändan! När man skriver sin presentation så kan man även tänka på att försöka få till en någelunda bra svenska. För många personer är en välskriven presentation väldigt viktig.

Positiv:  Om det precis tagit slut med din dåvarande så behöver du ju inte nämna det i andra mailet. Försök istället att skriva positiva och glada meddelande. Det är precis som i verkligheten, man vill ju inte träffa någon som sitter och tjurar under hela dejten. Man vill heller inte ha en massa deprimerande meddelanden.
Undvik även allt för allmäna svar då du skriver med någon. Exempel: Vad gillar du att göra på fritiden? "Jag gillar att resa" det är inte det roligaste svaret att få. Skriv istället: "Jag gillar att resa, till våren har jag en resa till USA inplanerad" Då kommer garanterat den du skriver med bli mycket mer intresserad, än om du enbart skriver korta avvisande svar. Som kille är det extra viktigt att du lägger manken till då du skriver med tjejer, då det inte är någon ovanlighet att dom kammar hem 30-50 mail om dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar