lördag 5 januari 2013

Männen som kvinnor/tjejer faller för i vårt avlånga land

Männen som kvinnor/tjejer oftast faller för i vårt avlånga land:

1) "Mr Casanova" Är man själsäker och med ett stort självförtroende så kan detta verkligen ses som en väldigt bra egenskap i kvinnors ögon. Man utstrålar sex och mysik och det är ofta ett vinnande koncept. Men man får självklart inte ta självsäkerheten så pass långt så man faktiskt blir dryg. Sådant gillar inte tjejerna!

2) Den framgånsrike och smarta mannen hamnar utan tvekan på andra platser (oavsett ålder eller utseende). Många kvinnor tycker om män som lever för sitt jobb och som jobbar hårt med det han gör. Sen att han drar in några miljoner per år brukar inte göra saken sämre direkt. Sedan brukar ju dessa framgånsrika män också bära kostym, vilket uppskattas duktigt av kvinnorna i detta avlånga land.

3) Väldigt många kvinnor tycker om män som köper saker, bjuder på middagar, tänder ljus, romantiska samtal, mysiga sms, spontana överraskningar och som uppvaktar sin flickvän likt en prinsessa . Kvinnor har under alla tider gillar män som är romantiska.   

4) Brandmän och Polismän står högt i kurs. Vilken tjej som helst skulle inte ha något emot att stoltsera med att hon träffade sin blivande man, då denne räddade henne ur en "knepig" situation. Något som tjejer nog drömt om (i alla fall) någon gång i sitt liv i alla fall. 

5) En man som är snabbtänkt och får kvinnor att skratta, ses ofta som en väldigt positiv egenskap. Att vara tillsammans med en man som alltid besitter dem bästa kommentarerna och står i centrum är en känsla många kvinnor inte vill vara utan.

6) Om man som kille kan stoltsera med att man är duktig på att flirta. Ja, då kan man komma väldigt långt med kvinnor. Det är inte många av det motsatta könet som faktiskt kan erkänna att dom tycker om killar som flirtar, men ingen kan heller undvika att falla för deras flirtande. Lyckas man som kille få en tjej att rodna eller fnissa så känns det som att större delen av jobbet faktiskt är avklarat. Härliga komplimanger och flirtiga blickar är säkra kort då man lokaliserat en kvinna som man faktiskt finner intressant.

Måste även tillägga att det oftast är en mix av alla dessa personligheter som ni kvinnor faller för. Bara för att man har ett bra jobb kan man ju inte bete sig hur som helst. T.ex. en tjej som dejtar en framgåsrik affärsman vill ju även se fram emot något romantiskt framåt helgen. Jag kan ju hålla på hela kvällen, men jag tror att ni fattar poängen? ;)

Notera även att detta bara är något som JAG tror stämmer in på vad Kvinnor/tjejer faktiskt söker. Jag kan ju självklart ha del, men jag tror att jag har en smula rätt i det jag kommit fram till. Kommentera gärna vad ni tycker om inlägget.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Kul att du hittat till min blogg! :)

  Tavlan Do more of what makes you happy är en poster som jag köpt på Lagerhaus, för runt 70 spänn nånting. Gillar'n skarpt jag me! :) Ramen är också därifrån.

  Trevlig lördagkväll!
  /Jessica

  SvaraRadera
 2. Oj, trodde den skulle vara mycket dyrare än så! Men det gynnar ju helt klart att den inte kostade skjortan. Då får jag väl ta och åka ner till Lagerhaus någon dag och se om dom har kvar den :)

  Tack detsamma, Jessica!

  SvaraRadera