söndag 6 januari 2013

Hur vet man om dejten är intresserad?

När man är på dejt vill man gärna veta om personen man dejtar egentligen är intresserad? Här kommer några tips! 

3 tecken på att HAN är intresserad:

1) Han ställer många frågor, skrattar och verkar allmänt intresserad av det som du berättar för honom. Han vill (det är dock svårare nuförtiden, då tjejer också promt ska betala) visa en fin gest genom att betala för ni gjort.  

2) Han börjar prata om vad ni skulle kunna göra nästa gång ni ses.

3) Han spanar in dig från topp till tå, höjer ögonbrynen och hans pupiller växer sig större, utan att han faktiskt märker av det själv.

Tre sätt du som KVINNA kan visa intresse på:

1) Rikta fokus på hand läppar. Han ska se att du tittar och faktiskt fantisera om att du faktiskt vill kyssa honom. Du kan göra den klassiska, genom att antingen bita dig lite i din egen läpp, för att sedan ta en sipp från din drink, samtidigt som du kollar honom djupt in i ögonen.

2)Kasta till med håret och blotta din hals, som faktiskt är en mycket erogen zon för oss killar. Andra kroppsdelar som vi finner är sexiga är ju bröst, handleder, handflator för att nämna några. 

3)Beröring är en vinnare på en dejt. Om ni skämtar om någonting så kan du, med ett leende på läpparna putta till honom på armen och se hur han reagerar. Svarar han på beröringen, eller drar han sig undan? Vi hoppas på det första alternativet ;)

Ps: Många killar är inte alls bra på att läsa av tjejer. Så till er tjejer (och killar också för den delen), jag vill bara uppmana er om att visa tydligt vad ni vill! Så det inte blir några missförstånd. Många personer är blyga och tyvärr så kan detta få förödande konsekvenser då man dejtar någon för första gången. Man kanske är väldigt intresserad, men i den andras ögon kan man verka nonchalant och dryg om man håller inne med det man faktiskt känner. Ds.

1 kommentar:

  1. Vilken trevlig blogg och bra tips. Keep it up Andreas! :)

    SvaraRadera